5 грудня на щотижневій апаратній нараді в Трускавецькій міській раді говорили про активізацію роботи над залученням грантових коштів. Діяльність відділів та управлінь міської ради в цьому напрямку координує управління розвитку громади (в.о. начальника Любов Герльовська). Спеціалісти управління здійснюють моніторинг грантових пропозицій та допомагають у написанні, підготовці та поданні проєктів.

На нараді було повідомлено про три виграні проєкти, які стосуються різних сфер життєдіяльності громади. Два з них – за підтримки громадської організації «NEEKA» (Міжнародний фонд охорони здоров`я та навколишнього середовища). Зокрема, в Уличному на 154 тис. грн. придбають обладнання (акустична система, мікшерний пульт, радіосистема). Про це повідомила староста села Мар`яна Мазурик. Проєкт подавали внутрішньо переміщені особи та старостат. Ще один проєкт, котрий отримав перемогу фонду «NEEKA», подавали ВПО спільно з Трускавецькою СЗШ №1.

Для протидії насильству Трускавець реалізує soft-проєкт, котрий передбачає цикл тренінгів, просвітницьку роботу та друк інформаційних матеріалів – про нього буде повідомлено додатково з початком реалізації.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту