Трускавецька міська рада запрошує трускавчан та внутрішньо переміщених осіб м. Трускавця на перегляд вистави «Різдвяне диво» від БО «Благодійний Фонд Мрія!» в рамках туру «Щасливі разом».

Різдво – це надзвичайно важливий фундамент для формування особистості та майбутнього дитини, моральних відносин. Атмосфера у родині залежить від щирих стосунків та постійного живого спілкування між батьками та дітьми. Після повномасштабної агресії рф в багатьох сім`ях виникли ситуації, коли розлука стала доконаним фактом, а це утруднює спілкування, порушує гармонію та злагоду в родині. Отже, творений роками унікальний світ кожної окремої сім`ї руйнується та долає різноманітні виклики й загрози.

З метою підтримки сімейних цінностей в Україні з ініціативи БО «Благодійний Фонд Мрія!» проходить тур музично-театралізованої вистави «Різдвяне диво». Проєкт, який проходить в 30 містах України, сприяє переосмисленню сімейних пріоритетів, зміцненню родинних стосунків, започаткуванню нових сімейних традицій.

У Трускавці показ вистави відбудеться за сприяння Трускавецької міської ради у суботу, 11 лютого. В 11.00 виставу покажуть для ВПО, які проживають в санаторії «Джерело», а в 19.00 – у готельно-курортному комплексі «Карпати» (вул. Карпатська, 2). Цільова аудиторія – усі охочі відвідати виставу, особливо багатодітні родини, , родини воїнів АТО, військових, внутрішньо переміщені особи, сім`ї та молодь, котрі перебувають у складних життєвих обставинах.

У програмі концерту: виступи музичних і танцювальних колективів та мюзикл «The Little Match Girl» на основі казки Г. К. Андерсена «Дівчина з сірниками».

Запрошуємо! Вхід вільний.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту