З Уличного до Бахмута відвезли гуманітарний вантаж

У Всесвітній день волонтера 5 грудня з села Уличне Трускавецької територіальної громади до міста Бахмут на Донеччині двома бусами було відправлено гуманітарний вантаж (буржуйки, продукти харчування, теплий одяг, засоби гігієни, свічки та медикаменти). Пакунки збирали в с. Уличне впродовж місяця, буси довантажили на гуманітарному складі м. Трускавець.

Гуманітарна допомога призначається для воїнів ЗСУ, а також для мешканців, які ще залишились в Бахмуті. Нагадаємо, що на цій території зараз проходять найзапекліші бої з московським агресором.

Відвезли гуманітарну допомогу жителі Уличного: депутат Львівської обласної ради, заступник міського голови Трускавця Святослав Стефанків, депутат Трускавецької міської ради Михайло Галик, громадський активіст Василь Білан. Збір для ЗСУ організувала Марія Романенко. Вантаж для цивільних мешканців було передано секретарю Бахмутської міської ради п. Ганні Полухіній-Петрієнко.

Щира подяка всім уличненцям, хто долучився до збору, а також міському голові Трускавця Андрію Кульчинському, керуючій справами Трускавецького міськвиконкому Олені Петранич, депутаткам Трускавецької міської ради Мар`яні Губицькій та Галині Клепач, старості села Уличне Мар`яні Мазурик, а також Романові Дашку і всім причетним.

«6 грудня, в день Збройних Сил України, ми з Божою допомогою добрались до місця призначення. Привітали деяких наших односельчан та їх побратимів із святом, передали те, що мали доставити. Та в день місцевого самоврядування (7 грудня) повернулись додому. Здавалося б, звичайна поїздка, та насправді не зовсім звичайна. Коли ти бачиш те, що відбувається на передовій, то переоцінюєш для себе багато речей. Той блиск в очах та жага до перемоги у наших військових не дають опустити руки», – каже Святослав Стефанків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *