Королева музичних інструментів – скрипка – підкорювала нині, весняно-літньої погожо-грозової суботньої днини 28 травня серця мешканців та гостей курорту Трускавець. На ґанку вілли «Ґопляна» – Художнього музею Михайла Біласа – впродовж години зачаровували українською та світовою музичною класикою і естрадою вихованці та викладачі Трускавецької школи мистецтв імені Романа Савицького. Концерт був благочинним – проходив збір коштів на потреби ЗСУ.

Грали на скрипці і вихованці першого класу, і випускники. Одна з випускниць – Кароліна з Краматорська – завдяки Трускавцю та нашій школі мистецтв змогла завершити навчання, розпочате вдома, і отримала диплом.

Виконавська майстерність і наших трускавчан, і діток зі Сходу, яких гостинно прийняли в ТШМ, є досить високою, тому аплодисментів не бракувало, як і бажаючих гарно провести час у товаристві музично-позитивної аури біля музею Біласа.

А родзинкою, кульмінацією концерту скрипалів стали композиції у виконанні камерного оркестру школи мистецтв, яким керує директор ТШМ Ігор Нич.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту