В серпневе суботнє надвечір`я 6 серпня у Трускавці в рамках благодійного проєкту “Український пісенний фронт” та при підтримці Трускавецької міської ради відбувся концерт українських виконавців. Його метою був збір коштів для придбання автомобілів для ЗСУ.

Організаторами проєкту є Благодійний фонд Світлани Весни та Благодійний фонд “З покликом в серці”. Головна ідея проєкту належить Заслуженій артистці України Світлані Весні та композитору Володимиру Куртяку.

Тож у передгрозовий суботній вечір на головній сцені курортної столиці України виступали представники Івано-Франківщини (Світлана Весна, Олег Чигер, Володимир Куртяк) та співаки Франкового краю – Дрогобиччини (Оксана Винницька, Світлана Добрянська, Степан Химин та Я-Рек). Трускавчани не залишились байдужими і активно підтримували виконавців.

На концерті зібрано 17 061 грн. Збір коштів на потреби ЗСУ у Трускавці триватиме і надалі. Закликаємо всіх долучатися до наближення Української Перемоги кожен на своєму фронті – пісенному, робочому, волонтерському чи фінансовому. Слава Україні!

Фото студії Yarek-Photo (Ярослав Баран і Ганна Іваночко) для Трускавецької міської ради

Залишити відповідь

Перейти до вмісту