Відновлює роботу плавальний басейн ДЮСК «Спортовець»

Як інформує адміністрація Трускавецького дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець», за сприяння міського голови Андрія Кульчинського відновлює роботу плавальний басейн ДЮСК. Мета цього кроку – залучення дітей Трускавецької громади до здорового способу життя та фізичної активності.

 З 15 серпня 2022 року діти Трускавецької громади зможуть відвідувати практичні навчально-тренувальні заняття у плавальних басейнах  з дотриманням всіх вимог роботи у воєнний час та протиепідемічних заходів в умовах карантину.

Також у літній період заняття проводяться  з видів спорту: бокс, боротьба вільна, бадмінтон, теніс, футбол (юнаки), волейбол (дівчата), баскетбол (юнаки).

До навчально-тренувальних занять у закладі допускаються діти з числа внутрішньо переміщених осіб, після відповідного звернення батьків (заяви) та медичного огляду.

Заняття проводяться в спортивно-оздоровчому комплексі ДЮСК «Спортовець» за адресою м. Трускавець, вул. Данилишиних, 11. Довідки за тел. 032-47-5-26-86. Більше інформації про установу на сайті https://sportovets.osvita-truskavets.gov.ua/  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *