«СпівДія заради Дітей» — це безпечний простір, де дитина отримує психоемоційну підтримку через програму неформальної освіти: творчі заняття, рухливу та пізнавальну діяльність, взаємодію з іншими дітьми та дорослими.

З 27 по 29 березня у закладах загальної середньої освіти Трускавецької територіальної громади проходили тренінги з мінної безпеки за програмою «СпівДія заради Дітей». До навчальних занять, під керівництвом заступників директорів з виховної роботи, долучилися учні СЗШ№1, НВК СЗШ№2 – гімназії, СЗШ№3, Модрицького ЗЗСО, Уличненського ЗЗСО, Доброгостівського ЗЗСО – у загальній кількості 560 дітей.

Під час тренінгів усі навчилися розпізнавати вибухонебезпечні предмети та правильно діяти в нестандартних ситуаціях. Важливо зазначити, що навчання відбувалося у формі гри -квесту й цікавої руханки, під час яких діти мали можливість вивчити правила збереження життя.

Пізнавально та креативно провели навчання ментори проєкту: Степан Леус, Мар’яна Момот, Іларія Цигилик, на чолі з координатором мобільної бригади Крежановською Валентиною. Тренінги відбулись за сприяння начальника відділу освіти Ореста Лобика та секретаря Трускавецької міської ради Наталії Пономаренко.

Спільними зусиллями дбаємо про безпеку та ментальне здоров’я школярів, наближаючи Перемогу!

Залишити відповідь

Перейти до вмісту