Орівська школа отримала новий шкільний автобус

1 лютого в Орівський ЗЗСО І-ІІІ ст. було урочисто передано новий шкільний автобус. Закуплений він за кошти міського (60%) та обласного (40%) бюджетів, загальна вартість автобуса – 2,3 млн гривень. Автобус зі Львова до Трускавця привезено ще в грудні, але потрібен був час для оформлення необхідної технічної та дозвільної документації, тож до школи автобус передано в перший день лютого.

На церемонії передачі автобуса були присутні міський голова Трускавця Андрій Кульчинський, заступник міського голови Трускавця, депутат Львівської обласної ради Святослав Стефанків, староста сіл Орів та Зимівки Тетяна Сухроменда, начальник відділу освіти Трускавецької міської ради Орест Лобик, директорка Орівської школи Оксана Логин, вчителі та учні. Освятив нову техніку настоятель церкви Покрови Пресвятої Богородиці в с. Орів.

Села Орів та Зимівки Трускавецької громади – обидва гірські, належать до Орівського старостинського округу. На два села діє одна середня школа І-ІІІ ступенів. Відстань від дому до школи для школярів часто перевищує десяток кілометрів, тому цей автобус вкрай необхідний для школи в Орові.

Детальніше – у відеосюжеті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *