Якщо свята зустрічають, то їх належно треба й провести, аби вони повернулись до нас наступного року. Сповідуючи традицію, 27 січня в СЗШ-3 провели свято завершальної коляди «Різдвяні Передзвони». До концерту залучили всіх творчих учнів школи. Під керівництвом вчителів, вони презентували глядачам театральні сценки, танцювальні номери та, звісно, колядки, а також нові пісні.

Ми звикли, що зимові свята проводжають розколядою – гучно, весело, багато, але сьогодні на святі не бракувало уваги до трагічних подій воєнного часу. Учасники дійства та запрошені гості дякували нашим захисникам за можливість продовжувати жити, навчатись, будувати майбутнє. А з благословення отця Василя Копитчина церкви пророка Іллі УГКЦ усі доєднались до спільної молитви за здоров’я усіх захисників та довгоочікувану перемогу й мир в Україні.

Важлива розколяда й тим, що її святкують громадою, в колі друзів і родини. Тож на святі побували батьки учнів. Були й запрошені гості, представники міської ради Трускавця, де завжди всебічно підтримують як творчі, так і навчальні ініціативи учнівської молоді, начальник відділу освіти Орест Лобик та Наталія Пономаренко, секретар міської ради. Пані Наталія побажала дітям більше щасливих моментів, аби вони, попри всі виклики, були відважними та не відступали від власних мрій і задумів, вірили у власні сили, своїх батьків, наставників, адже Україна, Трускавець їх потребує.

Наприкінці колядувань і виступів діти й гості частувались смачними пампушками та різними солодощами.

Деталі про те як підсумували цикл новорічно-різдвяних свят школярі СЗШ 3 м.Трускавець дивіться у нашому сюжеті ⬇️

Залишити відповідь

Перейти до вмісту