Цього тижня у Трускавці проходить Освітянський Форум, організатором якого є Асоціація «Відроджені гімназії України» (Асоціація керівників закладів освіти України). Участь в Форумі беруть більше сотні учасників з 15 областей України.

На другий день Форуму (7 лютого) під час науково-практичної конференції освітяни України вивчали досвід Італії та Ізраїлю, ознайомлювалися з презентаціями системи освіти в цих середземноморських країнах, почули багато цікавого та корисного.

Систему освіти Італії на трускавецькому Форумі представляв президент Асоціації керівників шкіл та гімназій Італії Антонелло Джанеллі, натомість про досвід роботи Ізраїлю розповідала віце-президентка Асоціації керівників закладів освіти України, директорка СЗШ №26 м. Одеса Тетяна Жорницька. Модерував зустрічі Президент Асоціації «Відроджені гімназії України» Ярослав Турянський.

Освітянський Форум, який триватиме у Трускавці до 10 лютого, проходить під гаслом «Входження української системи освіти у європейський освітній простір».

Фоторепортаж з відкриття Форуму  можна переглянути тут.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту