Відпочинок дітей та підлітків з України в Красноброді (Польща) 19-26 вересня 2022 року

Польський центр міжнародної допомоги (PCPM), реалізуючи  спільно з CARE International (CARE) програму спрямовану на покращення умов життя внутрішньо переміщених осіб, які змушені залишити місця проживання через бойові дії розпочаті Росією 24 лютого 2022 року (ВПО), запрошує дітей та молодь з України взяти участь у туристично-оздоровчому відпочинку в Красноброді (Польща, Люблінське воєводство) 19-26 вересня.

Умовою участі у святі є:

– вік дитини в межах 10-14 років,

– походження дитини з сім’ї внутрішньо переміщених осіб в Україні,

– заповнення кваліфікаційної картки дитини,

– надання організаторам копії паспорта дитини,

– надання згоди на участь дитини у дозвіллі її батьків або законних опікунів.

Відпочинок безкоштовний і включає транспорт до/з місця відпочинку, проживання на курорті, повний пансіон, туристично-оздоровчу програму (місцевий транспорт, вхідні квитки), догляд за дітьми, медичне страхування та страхування від нещасного випадку.

Опис відпочинку

Відпочинок організує професійна туристична агенція з досвідом організації відпочинку для дітей та молоді (GALA TRAVEL, ul. Fabryczna 2, 20-301 Lublin, www.galatravel.pl). Організатор забезпечує безпечні та гігієнічні умови відпочинку та персонал, що відповідають умовам, викладеним у положенні про організацію відпочинку дітей та підлітків.

Місце відпочинку: Красноброд — місто в Люблінському воєводстві у мальовничому національному парку Розточчя. Це один із найвідоміших курортів Розточчя з прекрасним водосховищем і пляжем, який часто відвідують завдяки своїм курортно-кліматичним цінностям і багатій історії.

Дата та тривалість: 19-26 вересня – 8 днів, 7 ночей

Кількість учасників: 50 дітей 10-14 років, 9 дорослих: 4 вихователі з України, 4 вихователі з Польщі, 1 польсько-український перекладач.

Транспорт: автобус з України до місця відпочинку і назад, автобус з Польщі – для поїздок по Люблінському воєводству

Проживання: база відпочинку U BUZUNÓW в Красноброді обладнана 2-ма готельними павільйонами, спортивним залом площею 450 м2, відкритим критим басейном з розсувним куполом, конференц-залом. Учасники табору розміщуватимуться у кімнатах на 3, 4 та 5 осіб із санвузлами.

Харчування: 3-разове харчування (крім першого дня: тільки вечеря та останнього дня: тільки сніданок) і доступ до питної води в будь-який час перебування в колоніях. Їжа буде готуватися з дотриманням принципів гігієни харчування, із забезпеченням різноманітного харчування та дієтичних вимог, зазначених у кваліфікаційній картці учасника свята.

Розклад:

Програма заходів буде скоригована відповідно довіку, інтересів та потреб учасників, стану їх здоров’я, фізичної підготовки та навичок

На території центру за плановано купання в басейні, змагання, рухливі ігри, командо утворення, ватра з приготуванням ковбасок, турнір з настільного тенісу, образотворчі, рухові та музичні заняття. В рамках екскурсій по району заплановано не менше 2 піших походів (в т.ч. до Парку Юрського періоду) та 2 автобусних поїздок: до Любліна та Замостя.

Страхування: Організатор забезпечує доступ до медичної допомоги в рамках медичних послуг та страхування від нещасних випадків.

Інше:

PCPM відповідає за нагляд за належним ходом відпочинку, а також за формальні (юридичні) та фінансові питання. Під час відпустки на місці буде присутній як мінімум один представник PCPM. Будь-які коментарі чи запитання слід направляти йому. Його контакт буде переданий через пані Лесю Дребот (представниця Трускавецької міської ради – начальниця служби у справах дітей).

Фото-відеоматеріал, зібраний PCPM, буде використано для звітності, інформації та промоції проекту. Відпочинок повністю фінансується за рахунок коштів проєкту «Грошова допомога у відповідь на гуманітарну кризу в Україні» (CARE).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *