Дякуємо за подвиг!

Сьогодні, 6 грудня, ми вшановуємо наших незламних захисників – відзначаємо День Збройних Сил України.

ЗСУ, а це тисячі солдатів і офіцерів, добровольців та мобілізованих відзначають професійне свято на фронті. Українська армія продовжує героїчну боротьбу за мирне та вільне життя свого народу та пише сучасну історію України.

Сьогодні ми вклоняємось перед усіма хто стояв і стоїть під синьо-жовтим прапором та Україною в серці, боронячи все те, що безцінне, волю, незалежність, життя. Ви наша гордість, наш скарб! Молимось за кожного і надсилаємо всю нашу віру, надію та силу українським воїнам-захисникам. Ви показали всьому світу, що таке мужність, відданість та честь і стали охоронцями не лише українців, а й багатьох європейських народів.

Вітаємо усіх військовослужбовців та ветеранів української армії з професійним святом. Пам’ятаємо та низько вклоняємось подвигу героїв, хто віддав своє життя за свободу та незалежність нашої сміливої країни. Вічна їм пам’ять і слава! Дякуємо всім тим, хто зараз несе військову службу на фронті! Бажаємо нашим захисникам і захисницям здоров’я, щастя та, найголовніше, якнайшвидше повернутися додому і обійняти рідних і близьких!

Пишаємось нашими захисниками і захисницями, які виборюють Перемогу!

Віримо в силу і міць ЗСУ!

Слава ЗСУ! Слава Україні!