Збори проходили в Бориславі з метою підвищення професійного рівня фахівців, що працюють у сфері цивільного захисту, надання методичної допомоги щодо захисту населення та територій від надзвичайних ситуацій та обміну досвідом.

Участь у заході взяли представники Головного управління ДСНС України у Львівській області та Дрогобицького районного управління ДСНС, представники департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації, представники Дрогобицької районної військової адміністрації, голови та заступники голів тергромад Дрогобицького району, керівники структурних підрозділів з питань цивільного захисту, зокрема Трускавецької громади та керівний склад навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Львівської області.

На базі 7 Державного пожежно-рятувального загону учасники збору оглянули зразки пожежно-рятувальної техніки й техніки сил цивільного захисту та взяли участь у навчальному семінарі, де кожен з доповідачів ділився досвідом у галузі цивільного захисту. Також обговорили створення та функціонування системи цивільного захисту району та територіальних громад.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту