сирена

Про організацію заходів з покращення стану безпеки в місцях масового перебування населення Трускавецької міської територіальної громади

Міський голова Трускавця видав доручення № 5-д від 06.07.2022 р. «Про організацію заходів з покращення стану безпеки в місцях масового перебування населення Трускавецької міської територіальної громади».

Публікуємо текст цього доручення.

«Враховуючи події та наслідки ракетного обстрілу ТЦ «АМСТОР» у м. Кременчук     27 червня поточного року, на виконання листів Львівської обласної військової адміністрації від 29.06.2022 № 1-655/0/22 «Щодо організації заходів з покращення стану безпеки в місцях масового перебування населення області» та Дрогобицької районної військової адміністрації від 01.07.2022 № 01-36/721 «Щодо організації заходів з покращення стану безпеки в місцях масового перебування населення району з метою обов’язкового дотримання заходів безпеки під час оголошення повітряної тривоги:

1. Всім власникам торгівельних та розважальних закладів, керівникам промислових та продуктових ринків, залізничного вокзалу на станції Трускавець, автостанції, закладам з масовим перебуванням людей незалежно від форми власності та підпорядкування Трускавецької міської територіальної громади:

1.1. ОБОВ’ЯЗКОВО дотримуватись встановлених заходів безпеки під час оголошення повітряної тривоги.

1.2. ТЕРМІНОВО припиняти роботу відповідного закладу та провести евакуацію відвідувачів та пасажирів у безпечні місця (найпростіші укриття).

Термін: НЕГАЙНО у разі оголошення повітряної тривоги.

2. Всім власникам закладів харчування та торгівлі незалежно від форми власності та підпорядкування Трускавецької міської територіальної громади:

2.1. ТЕРМІНОВО припинити роботу відповідного закладу харчування та торгівлі.

Термін: НЕГАЙНО у разі оголошення повітряної тривоги.

3. Головам ОСББ, всім мешканцям житлових будинків незалежно від поверховості на території Трускавецької міської територіальної громади:

3.1. ТЕРМІНОВО залишити житлові приміщення та укритися у найпростіших укриттях.

Термін: НЕГАЙНО у разі оголошення повітряної тривоги.

4. За наслідки недотримання заходів безпеки під час оголошення повітряної тривоги, власники вищезазначених закладів будуть нести відповідальність згідно чинного законодавства.

В.о. міського голови Олександр ТКАЧЕНКО»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *