Через велику кількість охочих кампанію «Гвардія наступу» можуть продовжити

Рекрутингова кампанія «Гвардії наступу» офіційно закінчиться 1 квітня, однак її можуть продовжити, бо є велика кількість охочих вступити у штурмові бригади.

За декілька днів згідно плану завершується рекрутингова кампанія, яка почалася на початку лютого. Протягом цих місяців всі охочі могли подати свою заявку до тієї чи іншої бригади, зважаючи на свої особисті побажання, переконання служити, працювати чи в поліції, чи в прикордонній службі, чи Нацгвардії і визначитися безпосередньо, куди новобранець хоче долучитися і де працювати надалі.

Зараз опрацьовуються подані заявки, а ті новобранці, хто вже пройшов попередні етапи, вже проходять навчання, і після проходження бойового злагодження у своєму підрозділі, вже почнуть виконання тих чи інших завдань.

У березні тих, хто пройшов початкові відбори, а це співбесіда, психологічне тестування, медична комісія, почали зараховувати у підрозділи, де вони надалі будуть проходити службу.

До 1 квітня включно офіційно працюватимуть рекрутингові центри, які працюють при ЦНАПах.

Після 1-го числа, буде переглянуто рішення, і можливо, буде дозволино ще подавати заявки через сайт, тому що охочих дійсно багато. Будуть формуватися певні резерви, які будуть переглядати і залучати, можливо, до формування інших бригад, які будуть створюватися.

Нагадуємо, що гвардійці виконують як військові, так і правоохоронні функції, до яких входять і несення служби на блокпостах, і забезпечення режиму воєнного стану, і охорона об’єктів критичної інфраструктури. Тому набір до лав Нацгвардії буде продовжуватись і після 1 квітня.

Також будуть формуватись резерви. Станом на кінець минулого тижня до підрозділів Національної гвардії подано трохи більше ніж 16 тисяч анкет. Різна цифра звучить періодично у ЗМІ. Це пов’язано з тим, що озвучуються цифри, які взагалі подані до усіх 8-ми бригад. Хтось озвучує, наприклад, цифри, які подані в бригади поліції чи прикордонної служби, ну а 16 тисяч – це та цифра, яка стосується 6-ти бригад Нацгвардії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *