З 1 серпня у спортивному залі в приміщенні старостату с. Станиля Трускавецької МТГ відбуваються навчально-тренувальні збори борців вільного стилю відділення СДЮСШОР «Веслярик» м. Трускавця з вихованцями м. Львова, а також зі спортсменами Хмельницької області (м. Кам`янець-Подільський). В навчально-тренувальному зборі бере участь близько 15 вихованців м. Трускавця та с. Станиля. Збори триватимуть до 13 серпня.

Приміщення для проведення зборів безкоштовно надала Трускавецька міська рада. Відділ у справах сім`ї, молоді та спорту (начальник Роман Коваль) та особисто міський голова Андрій Кульчинський завжди підтримують спортивні ініціативи в громаді, зокрема розвиток вільної боротьби. Щира подяка також старості с. Станиля Павлу Пасічнику!

За 20 років розвитку вільної боротьби у Трускавці та регіоні Заслужений тренер України Петро Білас, котрий є співорганізатором цих навчально-тренувальних зборів, виховав багато відомих спортсменів, які починали свою спортивну кар`єру саме в нашому місті. Серед них, зокрема, Чемпіонка Європи з вільної боротьби серед жінок Ірина Гусяк, бронзова призерка Чемпіонату світу з вільної боротьби серед жінок та віце-чемпіонка Європи серед жінок Олександра Хоменець, бронзова призерка Чемпіонату світу з вільної боротьби серед молоді Ярина Дубовська, віце-чемпіонка світу та Європи серед кадеток Мар`яна Колос, бронзовий призер Чемпіонату світу з боротьби на поясах серед чоловіків Павло Білас, бронзовий призер Кубка України серед чоловіків з вільної боротьби Олег Степ`юк (с. Уличне Трускавецької МТГ) та багато інших.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту