Оголошення про проведення громадських слухань   містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 4,5 га під квартал індивідуальної житлової забудови для учасників АТО в с.Модричі Дрогобицького району Львівської області»

Згідно розпорядження міського голови №103-р від 15.04.2022р. “Про проведення громадських слухань по детальному плану території” у відповідності до ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України №555 від 25.05.2011р. «Про затвердження порядку проведення громадських слухань, щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», проводяться громадські слухання містобудівної документації «Детальний план  території»  з 18.04.2022р. по 18.05.2022р.  Замовник детального плану – Трускавецька міська рада, розробник  -ТзОВ «ПО «УкрЗахідУрбанізація», згідно рішення Трускавецької міської ради №1449 від 05.10.2021р.  «Про  розроблення детального плану території земельної ділянки в с.Модричі Дрогобицького району Львівської області».

З матеріалами містобудівної документації Ви можете ознайомитись в Управлінні містобудування, архітектури та землекористування Трускавецької міської ради за адресою: вул. Бориславська,1 (тел.5-14-86),  на офіційному сайті Трускавецької міської ради та в приміщенні колишньої Модрицької сільської ради за адресою: с.Модричі, вул. Шкільна, 39.

Довідка: Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися громадянами у письмовому вигляді  із зазначенням  прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Додатки

Титульна сторінка

Пояснювальна записка

План існуючого використання території

План червоних ліній вулиць

Проектний план території

Схема інженерних мереж

Схема інженерної підготовки території  

Схема організації руху транспорту

Схема розташування території