Громадські слухання

Повідомлення про оприлюднення проекту Детального плану території (ДПТ) та Звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

1) Детальний план території земельної ділянки під облаштування міського кладовища за адресою с. Станиля Дрогобицький район Львівська область.

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження проекту – Трускавецька міська рада.

Розробник ДПТ – ТзОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація».

Розробник СЕО – ТзОВ «Еко Центр Проект».

3) Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:

а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 21.11.2022 р. по 21.12.2022 р.

б) способи участі громадськості: надання письмових пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Трускавецька міська рада(82200, Україна, Львівська область, м. Трускавець, вул. Бориславська, 2).

в) громадське слухання містобудівної документації відбудеться 21.12.2022 року о 15.00 год. за адресою: 82200, Україна, Львівська область, м. Трускавець, вул. Бориславська, 2.

г) Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО можна за адресою: Трускавецька міська рада (82200, Україна, Львівська область, м. Трускавець, вул. Бориславська, 2)та на офіційному веб-сайті https://tmr.gov.ua/

ґ) Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДПТ є Трускавецька міська рада.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО: не передбачено.

Додатки:

Титулка

Пояснювальна записка

План існуючого використання території

Схема розташування території

Проектний план території

Схема інженерних мереж

Схема інженерної підготовки

Схема руху транспорту

План червоних ліній

Топографічний план

Топоснова Газ

Звіт про СЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *