До відома керівників юридичних осіб та фізичних осіб підприємців! Просимо активізувати подачу звітності

Начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький видав Доручення № 32 про потребу активізації подачі звітності.

«З метою забезпечення оперативної координації заходів з вирішення проблемних питань виконання державних і регіональних програм соціально-економічного та культурного розвитку, програм охорони довкілля, а також вирішення інших проблемних питань соціально-економічного розвитку Львівщини в умовах воєнного стану:

Керівникам юридичних осіб (усіх форм власності) та фізичним особам-підприємцям, які проводять діяльність на території Львівської області:

1. Активізувати роботу з подачі облікових, фінансових, бухгалтерських, розрахункових, аудиторських звітів та будь-яких інших документів, подання яких вимагається відповідно до норм чинного законодавства в документальній та/або в електронній формі.

Термін: постійно на час дії правового режиму воєнного стану.

2. Забезпечити подачу звітності, визначеної пунктом 1 цього доручення, в строки, порядку та формі, що визначено та вимагається законодавством України, до відповідних територіальних органів центральних органів виконавчої влади.

Термін: постійно на час дії правового режиму воєнного стану», – йдеться в дорученні.

Повний текст доручення можна прочитати тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *