Повідомлення  щодо початку підготовки аналітичного звіту з метою проведення містобудівного моніторингу

Відповідно до ст. 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального  господарства України від 01 вересня 2011 року №170, управління містобудування, архітектури та землекористування Трускавецької міської ради інформує про початок підготовки аналітичного звіту з метою проведення містобудівного моніторингу території Трускавецької територіальної громади.

З метою вивчення громадської думки пропонуємо подавати пропозиції щодо перспективного розвитку території громади, окремих об’єктів містобудування та будівництва.

Прийом пропозицій та зауважень буде проводитись з  03 лютого 2023 р. до 13 лютого 2023 р. в паперовому та електронному вигляді управлінням містобудування, архітектури та землекористування Трускавецької міської ради за адресою: 82200, Львівська обл.,  Дрогобицький р-н, м.Трускавець, вул. Бориславська,1, електронна адреса: umatz@ukr.net

Пропозиції можуть подаватися в письмовій формі або на електрону адресу фізичними особами – з зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (з особистим підписом у разі письмового звернення). Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *