У Трускавці встановлять чотири зони обмеженої стоянки автомобілів

24 жовтня під головуванням міського голови Андрія Кульчинського відбулося чергове засідання виконкому Трускавецької міської ради, на якому було розглянуто понад два десятка питань, переважно технічного характеру.

Так, прийнято 10 рішень про списання основних засобів, які знаходилися на балансі відділу освіти, ЦПРПП, шкіл, садків та позашкільних закладів громади. Мова про застаріле обладнання (друкарські машинки, шафи для одягу, стільці, килимки тощо), рік виготовлення якого у переважній більшості припадає на часи срср або зорю незалежності України.

Три рішення стосувалися погодження тарифів на теплову енергію (виробництво, транспортування та постачання теплової енергії), яку реалізують ТзОВ «Хотел Менеджмент Груп», ТзОВ «Бориславтепло» та ТзОВ «Теплоінвестсервіс». Ці тарифи затверджені для ряду санаторіїв м. Трускавця та міської лікарні.

Інші два рішення – затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та управлінням праці та соціального захист населення.

Внесення змін до рішення «Про затвердження Положення про комісію з торгівлі, побуту, громадського харчування та виділення місць для організації вуличної торгівлі» та рішення «Про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій» пов’язані з наданням дозволу проводити засідання вищезгаданих комісій в дистанційному режимі (онлайн).

Рішенням «Про встановлення дорожніх знаків на вулицях міста Трускавця» виконком дав дозвіл на встановлення знаків «Зона обмеженої стоянки» та «Кінець зони обмеженої стоянки» на вулицях Шевченка, Джерельній, Бандери та Стебницькій. Зроблено це за клопотанням відділу контролю за станом благоустрою.

Цими двома знаками на кожній з вищеназваних вулиць буде окреслено територію, на якій тривалість стоянки обмежена незалежно від того, чи справляється за це плата. У нижній частині знака можуть бути зазначені умови обмеження стоянки. У відповідних випадках на знакові або додаткових табличках зазначаються дні і час доби, протягом яких діє обмеження, а також його умови. Забороняється стоянка в позначеній зоні тривалістю більше тієї, яка зазначена на табличках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *