30 травня на базі бібліотеки-філії с. Уличне відбувся семінар «Бібліотека в сучасному форматі: професійні ідеї, сучасні проєкти, бібліотечні ініціативи». На семінар була запрошена провідна методистка Львівської обласної бібліотеки для дітей Галина Конопка, яка ознайомила присутніх зі своєю мультимедійною презентацією «Інноваційна діяльність сучасних дитячих бібліотек на підтримку читання», поділилася інноваційним досвідом бібліотек області та розповіла про роботу, проєктну діяльністю Львівської обласної бібліотеки для дітей.

На семінарі також були розкриті такі питання: «Створення позитивного іміджу та волонтерство в бібліотеках» (доповідачка Ірина Цимбаляк, завідувачка відділу обслуговування Трускавецької міської центральної бібліотеки), «Сучасна бібліотека – крок до успіху» (доповідачка Зіновія Мазур,завідувачка бібліотеки для дітей м. Трускавця), «Бібліотека – сучасний ресурс розвитку громади» (доповідачка Наталія Ничик, завідувачка бібліотеки-філії с.Уличне). Вправи для формування позитивного настрою провела бібліотекарка бібліотеки-філії с.Уличне Галина Кінаш.

Змістовно та цікаво пройшла екскурсія в Уличнянському куферку, яку провів директор місцевої школи, вчитель історії Володимир Савчин.

Родзинкою семінару стала патріотична літературно-музична композиція «Герої нескореної України» за участі вокального гурту «Юна» (керівник Володимир Єпік), вокалістки Єлизавети Кушнір, хореграфічного ансамблю «Барви» (керівник Роман Ничик), читців Юрія Кушніра та Юлії Лешик.

Перейти до вмісту