Все для дітей: свято в Будинку учнівської творчості

У Будинку учнівської творчості Трускавця відбулося чудове свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей. Відзначили свято великою бутівською родиною. Спершу відбулись змагання із шахів та шашок. Потім в актовій залі гуртки туристично-краєзнавчого напряму ділились спогадами про минулий рік та розповідали про чисельні подорожі в яких побували учасники гуртка. В той же час, на майданчику біля БУТу, проходили змагання зі стрільби «Стрілецького» серед вихованців гуртка.

Невдовзі старувала спортивно-розважальна програма та урочистості за участі шановних гостей: міського голови Андрія Кульчинського та головного спеціаліста з виховної роботи з позашкільної освіти Олександри Дирко, які привітали дітей з Міжнародним днем захисту дітей, побажали бути здоровими, веселими, щасливими, та вручили Подяки міського голови вихованцям БУТ – переможцям Відкритих обласних змаганнях серед учнівської молоді. Зі словами привітання до дітей звернулася заступниця директора з навчально-виховної роботи Любов Гривняк та вручила Грамоти Будинку учнівської творчості вихованцям – переможцям змагань.

Натомість діти презентували для усіх присутніх святкову програму, зокрема: Христина Алєксєєва – вихованка гуртка «Вокально-естрадний» (керівник Оксана Петришин) та Дар’я Гацько – «Школа вокалу «Хвиля» (керівник Роксолана Мартинюк). Надзвичайно веселі та позитивні клоуни Данцьо і Стефцьо – учасники циркової студії «Каскад» (керівник Микола Добровольський) – викликали усмішки на обличчях усіх присутніх. Під супровід запальної музики Іванна Попадинець (керівник хореографічного колективу «Барви») провела танцювальний Флешмоб.

Свято видалося веселим, динамічним та гучним. Обличчя дітей сяяли усмішками. Організували та провели захід: завідувачка організаційно-масового відділу Галина Бучкович та культорганізатор Михайло Стародуб. Фото БУТу.