У час війни маємо гуртуватися та спільно протистояти російській агресії. Критиканство та пошуки недоліків лише на руку ворога, котрий пробує розшарувати українське суспільство, посіяти зерна сумніву, дискредитувати українську владу. На щастя, Трускавець єдиним фронтом підтримує Збройні Сили України, і робитиме це до нашої Перемоги.

За постійну підтримку українських військових сьогодні були вручені подяки представникам міської влади Трускавця від 15 окремої бригади артилерійської розвідки Дрогобицької військової частини А1108.

Подяки за підписом та від імені в.о. командира військової частини А1108 полковника Олександра Смаглія вручали на сесії Трускавецької міської ради 8 червня начальник озброєння, заступник начальника логістики 15 окремої бригади артилерійської розвідки ВЧ А1108 підполковник Володимир Шашкевич та депутат Трускавецької міської ради Володимир Стецівка, котрий вже понад рік служить в армії.

За вагомий внесок та підтримку українських військових подяки напередодні Дня міста Трускавця отримали міський голова Андрій Кульчинський, секретар ради Наталія Пономаренко, заступник міського голови Олексій Балицький, депутати Анатолій Стародуб, Роман Бучкович, Галина Клепач, Мар`яна Губицька та Іванна Кенц-Березюк.

У

Перейти до вмісту