За спокійний тиждень дякуємо ЗСУ!

Як повідомив 5 червня на щотижневій апаратній нараді в Трускавецькій міській раді начальник 7 Державної пожежно-рятувальної частини 7 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Львівській області Василь Несенюк, минулого тижня надзвичайники мали п’ять виїздів. Зокрема, пожежники виїжджали на гасіння пожежі в село Станиля (підпал сухої трави), в один з готелів міста, де сталося коротке замикання електропроводки, та допомагали у відкриванні дверей на Івасюка, 13.

Також надзвичайники взяли участь у комісійній перевірці об’єктів укриття цивільного захисту населення, які здійснюються по всій Україні, у тому числі в Трускавецькій територіальній громаді. Недоліки, котрі виявлені в результаті перевірок на Дрогобиччині, будуть усуватися.

Представник Трускавецького відділення поліції Андрій Пахович повідомив на нараді, що за минулий тиждень відділенням поліції зареєстровано 81 звернення громадян, з яких 11 – кримінального характеру. Задокументовано 109 адміністративних правопорушень, з яких 100 – у сфері безпеки дорожнього руху (з них 4 – водіння у нетверезому стані), а 9 стосуються громадської безпеки.

А директор КНП «Трускавецька міська лікарня» Ігор Стасик повідомив, що минулого тижня в громаді не було зафіксовано ані жодного випадку коронавірусу, ані жодного випадку гострих кишкових інфекцій. Захворюваність на ГРВІ зменшилася. Лікарями КНП «Трускавецька міська лікарня» за минулий тиждень проведено 18 оперативних втручань, з них 14 – малоінвазивні.

Підсумовуючи нараду, міський голова Андрій Кульчинський наголосив на тому, що Трускавець знаходиться на відносно безпечній території, і за нашу безпеку маємо бути вдячні Збройним Силам України. У громаді періодично проводяться різноманітні заходи та збори коштів на потреби ЗСУ, зокрема в рамках акції «Співай задля Перемоги», котрі організовує КП «Трускавецький інформаційний курортний центр». Завдяки таким акціям Трускавець має можливість періодично надавати додаткову допомогу для ЗСУ – зокрема, минулого тижня військовим було передано відремонтований автомобіль ЗІЛ-130.