Засідання комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту, будівництва, інженерних комунікацій та екології відбулося 7 грудня під головуванням депутатки Мар`яни Губицької.

Комісія розглянула два питання. Перше з них – про внесення змін до рішення №1203 від 14.09.21р. «Про затвердження розвитку ЖКГ для комунального підприємства «Трускавецьсвітло» ТМР на 2021-2026 р. – стосується плану придбати вишку. Коли ще діяли лізингові програми (до початку повномасштабної війни), за цю вишку було оплачено з держбюджету перший транш коштів. Якщо цьогоріч місто зможе знайти біля 2 млн. грн., то КП «Трускавецьсвітло» матиме свою вишку – майстерню на колесах на базі IVECO і не орендуватиме приватну вишку за тисячу-півтора гривень в годину.

Друге питання – про внесення змін до рішення №1455 від 26.10.2021р. «Про затвердження міської цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Трускавецької міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки». Начальник УЖКГіБ ТМР Сергій Максимич, директор КП «Парк курортний» Назар Веретка та заступник директора КП «Трускавецьсвітло» Олег Кабальний розповіли про ті зміни, які пропонуються в програмі. На одні потреби грошей необхідно додати (подорожчання бензину призводить до росту вартості вивезення сміття, подорожчання електроенергії автоматично потребує збільшення коштів на її закупівлю для освітлення вулиць тощо). Натомість є позиції, де, можливо, суму видатків вдасться зменшити.

Наступну комісію з питань ЖКГ планується провести між пленарними засіданнями 41 сесії, і вона буде присвячена звітам керівників всіх комунальних підприємств. Нагадаємо, що до порядку денного сесії планують включити звіти очільників КП «Трускавецьжитло», «Трускавецьсвітло», «Трускавецьтепло», «Книги», «Харчовик», «Трускавецький інформаційно-курортний центр», «Редакція міського радіомовлення», «Трускавецьвода», «Трускавецький водоканал».

Залишити відповідь

Перейти до вмісту