8 березня компанія Corteva Agriscience розпочала четвертий сезон освітньо-грантової програми для жінок-фермерок TalentA-2023. Програма сприятиме зміцненню та розвитку жіночого фермерства в умовах повномасштабної війни відповідно до практик сталого розвитку, а також надасть їм можливість виграти гранти на загальну суму понад 1 мільйон гривень для зростання власного бізнесу та соціальної підтримки своїх громад.

До участі в програмі запрошуються жінки, котрі проживають в населеному пункті до 10 000 осіб, або є співробітниками сільськогосподарського підприємства, яке зареєстроване в такому населеному пункті та працює не менше року.

TalentA – інноваційна освітньо-грантова програма для розвитку та підтримки талановитих сільських жінок-фермерок і покращення продовольчої безпеки їхніх громад. Програма була заснована міжнародною сільськогосподарською компанією Corteva Agriscience в 2019 році в Іспанії, у 2020 році успішно реалізована в Україні та нині з успіхом впроваджується і в інших країнах Європи, таких як Португалія, Румунія, Молдова, Угорщина, та Польща, а також в Чилі та Аргентині.  Програма існує вже п`ятий рік, загальна кількість учасниць TalentA – 1040 фермерок, з яких майже 100 – українки.

Вважаючи людське життя найвищою цінністю та категорично засуджуючи війну як спосіб вирішення конфліктів, Corteva одна з перших залишила ринок рф та всебічно підтримує Україну. Одним з напрямків збереження продовольчої безпеки в регіонах та підтримки соціально-важливого невеличкого бізнесу в сільській місцевості є допомога жінкам-фермеркам, для чого міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience оголосила про проведення освітньо-грантової програми для жінок-фермерок TalentA-2023.

Програма допоможе учасницям отримати доступ до інформації, яка б допомогла їм забезпечити життєздатність власного бізнесу в умовах війни відповідно до практик сталого розвитку, а також надасть їм можливість виграти гранти на загальну суму понад 1 мільйон гривень для зростання власного бізнесу та соціальної підтримки своїх громад.

Реєстрація для участі в програмі розпочинається 8 березня та триватиме до 30 травня 2023 року.

Аби долучитись до програми TalentA-2023, жінка-фермерка має відповідати таким критеріям участі:

– постійно працює в, і/або є власницею/співвласницею сільськогосподарського виробництва (незалежно від форми власності), яке офіційно зареєстроване й здійснює діяльність в агросекторі не менше одного року;

– жінка або сільськогосподарське виробництво, на якому вона працює, є власницею або співвласницею, зареєстровані у населеному пункті України з чисельністю населення не більше 10 000 осіб;

– вчасно зареєструвалась для участі в програмі, заповнивши анкету-заявку;

– на момент заповнення анкети-заявки має 18 років;

– щодо неї не розглядаються справи про адміністративні правопорушення;

– не є підозрюваною та/або обвинуваченою у вчиненні кримінального правопорушення;

– не має судимості за вчинення умисного злочину, якщо ця судимість не погашена і не знята у встановленому законом порядку;

– не працевлаштована в групі компаній Corteva Agriscience або юридичних особах, що співпрацюють із Corteva Agriscience для надання послуг;

– ознайомилась із Правилами Програми, прийняла їх умови та зобов’язалась їх виконувати.

До участі у Програмі не допускаються Учасниці програми TalentA попередніх років, окрім учасниць програми TalentA-2022, які не завершили навчання у зв’язку з перебуванням на час навчання на окупованих територіях, за умови дотримання ними попередніх умов.

Участь у Програмі є безкоштовною, її мета – дати знання та ідеї саме тим, хто прагне розвитку та вдосконалення.

Як взяти участь?

Для цього необхідно зареєструватись за цим посиланням.  

Реєстрація триватиме до 30 травня 2023 року.

Результати відбору будуть оприлюднені на сайті програми до 20 червня 2023 р.

Учасниць, які пройшли відбір, буде особисто повідомлено про результати через контакти, зазначені в формі реєстрації.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту