Трускавецькі юні орієнтувальники повернулись переможцями з Відкритих обласних змагань

18-21 травня на турбазі «Карпати» у с. Кам’янка відбулися Відкриті обласні змагання зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді. Трускавець представляла команда вихованців гуртка Спортивного орієнтування Будинку учнівської творчості «4 сторони світу».

Команди змагалися у різних вікових групах. У молодшій, де стартували і наші орієнтувальники, було 22 команди та близько 70 учасників.

Юні трускавчани гідно представили наше місто. Вже у перший день срібну нагороду на «Короткій дистанції» у групі Ч-12 приніс учень 6-В класу НВК «СЗШ №2 – Гімназія» Богдан Дречевич. Наступного дня, на дистанції «Спринт», він покращив свій результат «золотом». Такого ж успіху в групі Ч-14 досягнув і Максим Бунь (СЗШ №3, 8-А клас). А Настя Головей і Данило Ткачишин (7-А клас НВК «СЗШ №2 – Гімназія») були другими.

Справжню волю до перемоги продемонструвала учениця 6-А класу СЗШ №3 Юля Загвойська. Ще на першому контрольному пункті вона втратила кросівок на заболоченій ділянці, але не зійшла з дистанції, взяла всі 7 КП і напівбоса фінішувала п’ятою!

Інші наші гуртківці – Максим Вовчанський і Вадим Бадріашвілі (7-А клас НВК «СЗШ №2 – Гімназія») – також не пасли задніх і додали в командну скарбничку дорогоцінні додаткові бали.

Завдяки усім спортсменам «4 сторони світу» посіли 2 місце на дистанції «Спринт», здобули третє місце у загальнокомандній першості і привезли додому дві золоті, чотири срібні та одну бронзову медаль.

Вітаємо переможців та призерів! Та керівника гуртків Пішохідного туризму і Спортивного орієнтування Олександа Бляхарського! (За інформацією О. Бляхарського).