В селі Орів Трускавецької територіальної громади зібрали кошти на авто для виконання бойових завдань на фронті для воїнів Збройних Сил України.

Кожен працював на своєму фронті: за купівлю та організацію доставки відповідали Васильців Іван, Домбровська Зоряна, Торка Владислав та Савка Віра, про перегін з-за кордону потурбувався Микола Пядухов, організаційними питаннями, ремонтом та комплектацією займався Сухроменда Ростислав, також йому допомагали Сухроменда Василь та Сухроменда Михайло, за інформаційне забезпечення щодо збору коштів відповідала Леся Василик, ідея та проведення благодійних лотерей була за Марголич Мар’яною, смаколики для наших воїнів підготували Сухроменда Тетяна, Фендак Марія, Федишин Тетяна, Болюк Оксана, Сухроменда Наталя, Василик Леся, Сухроменда Михайло та Микиташ Віктор, учні школи підготували вишиті серветки-обереги. Щира подяка всім орівчанам та людям доброї волі, котрі долучились до збору коштів.

«Віримо в те, що Бог віддячить всім сповна і подарує нам та нашій Україні мирне небо, процвітання та щасливе життя нашим українцям. Ми працюємо всі задля перемоги і кожним своїм донатом наближаємо її все ближче і ближче», – впевнені в Орові, Трускавці та в кожному куточку нашої України.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту