Поіменне голосування рішень міської ради 37 сесії сьомого демократичного скликання

Заява щодо невиконання рішення Трускавецької міської ради №680 «Про надання  земельної ділянки в користування на умовах оренди».

Про поновлення  договору оренди землі по вул. Помірецькій,51  площею 0,9898 га ПАТ «Трускавецькурорт».ПАТ «Трускавецькурорт».

Про надання дозволу ПрАТ «Трускавецькурорт»  на виготовлення документації із землеустрою по поділу земельної ділянки  по вул. Роксолани,10.

Про адресну грошову підтримку довгожителів  м. Трускавця на 2018-2020 роки.

Про надання адресної грошової допомоги на покриття витрат на житло і комунальні послуги інвалідам міста.

Про надання щомісячної грошової  компенсації  на оплату житлово-комунальних послуг деяким категоріям громадян м. Трускавець  на 2018рік.

Про затвердження Порядку компенсації витрат автомобільним перевізникам, які здійснюють  перевезення пасажирів, що мають право на пільговий проїзд на міських маршрутах загального користування на 2018 рік.

Про надання пільг на оплату житла і комунальних послуг для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, прийомних батьків та опікунів/піклувальників на 2018 рік.

Про затвердження розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при  визначенні вартості будівництва об’єктів на 2018 рік.

Про затвердження  плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2018р.

Про затвердження Правил торгівлі на ринках у м.Трускавці.

Про заходи щодо реструктуризації заборгованості КП «Трускавецьтепло» за спожитий природний газ.

Про внесення змін у рішення міської ради № 590 від 20.07.2017р.  «Про внесення змін до структури виконавчих органів Трускавецької міської ради».

Про внесення змін до показників бюджету м.Трускавця на 2018 рік.

Про утворення тимчасової лічильної комісії для проведення таємного голосування щодо присвоєння звання «Почесний громадянин м.Трускавця» Гимон Є.Д.

Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Трускавця».

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у власність Палій Є.І

Про затвердження  проекту землеустрою та надання земельної ділянки площею 1,5695 га  по вул. Садова,14  в постійне користування             

Про затвердження  проекту землеустрою та надання земельної ділянки площею 0,7009 га  по вул. Л. Українки,21  в постійне користування. 

Про затвердження  проекту землеустрою та надання земельної ділянки площею 2,6623 га  по вул. Данилишиних,19  в постійне користування.

Про припинення договору оренди землі та  права користування земельною ділянкою площею 0,0777 га по вул. Шевченка,17  Дюк Роксолані.

Про надання земельної ділянки в користування на умовах оренди площею 0,0777 га по вул.Шевченка,17 Краснопольському О.М.   

Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вул. Мазепи територіальній громаді міста Трускавця в особі Трускавецької міської ради.  

Про надання земельної ділянки в користування  на умовах  оренди площею 0,1790 га по   вул. Карпатській Коржу Д.М. 

Про припинення права постійного користування  земельною ділянкою  площею 2,2353 га по вул. Івана  Мазепи,29  ПзІІ ТзОВ «АКВА – ЕКО».

Про надання земельної ділянки в користування на умовах оренди площею  2,2353 га  по вул.Івана Мазепи,29   ПзІІ ТзОВ «АКВА – ЕКО».    

Про затвердження   проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення  по вул. Данилишиних  площею 0.0763га  в м. Трускавець Кобилецькій Г.С.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Стебницькій для продажу на земельних торгах.

Про затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Стебницькій  в м. Трускавці   та продаж земельної ділянки на земельних торгах.

Про дозвіл на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0282 га  по вул. С.Крушельницької  ТзОВ «Трускавець – Тур».

Про поновлення  договору оренди землі по вул. Стебницькій,79  площею 0,4352 га  МПП «Такт». 

Про поновлення  договору оренди землі по вул. С.Крушельницької  площею 0,0600 га МПП «Галпроект».

Про надання  дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Антоніву Ю.П. 

Прозатвердження протоколу засідання комісії з вирішення земельних спорів №2 від 04.01.2018року.

Про надання дозволу Комунальному підприємству «Парк «Курортний»  на виготовлення проекту відведення земельної ділянки під міське кладовище. 

Про відмову в наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок Сенюті І.О. по вул. Помірецька. 

Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території забудови земельної ділянки, для зміни цільового призначення земельної ділянки, з “будівництва і обслуговування житлового будинку (присадибна ділянка)” на “обслуговування та будівництво багатоквартирного житлового будинку” з підземним  автопаркінгом

по вул.Данилишиних в м.Трускавець».