РІШЕННЯ № 94 Від 11 лютого 2016 року Про затвердження міської цільової Програми з підтримки ТзОВ «Трускавецький водоканал» на 2016 рік

УКРАЇНА

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської області

(ВОСЬМА ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ СЬОМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ)

                                              

 

Р І Ш Е Н Н Я

Від  18   лютого 2016 року               № 94

        

Про затвердження міської цільової Програми

з підтримки ТзОВ «Трускавецький водоканал»

на 2016 рік

Відповідно до ст.71,91 Бюджетного кодексу України, п. 22 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою фінансової підтримки підприємства ТзОВ «Трускавецький водоканал» та покращення його матеріальної бази шляхом внесеня внесків до статутного капіталу, міська рада :

В И Р І Ш И Л А :

            1. Затвердити міську цільову Програму з підтримки ТзОВ «Трускавецький водоканал» на 2016 рік.

         2. Управлінню житлово-комунального господарства і будівництва Трускавецької міської ради забезпечити організацію виконання міської цільової Програми з підтримки ТзОВ «Трускавецький водоканал» на 2016 рік .

            3. Доручити міському голові створити ревізійну комісію по вивченню фінансово-господарської діяльності ТзОВ «Трускавецький водоканал» за 2010-2015 роки із залученням депутатів, фахівців, експертів.

          4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Трускавецької міської ради з питань бюджету, фінансів, розвитку курорту, підприємництва, комунальної власності та майна (О.Карпин).

 

     Міський голова                                  А. Кульчинський

 

 

 

                             Додаток  
                                 до рішення міської ради

                                    № 94 від 18.02.2016 р.

 

 

Міська цільова Програма

                 з підтримки ТзОВ «Трускавецький водоканал» на 2016 рік

 

1.Загальні положення

     1.1 Виконавчі органи міської ради, керуючись Господарським кодексом України, Бюджетним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» уповноважені здійснювати управління та контроль за діяльністю підприємств, установ та організацій, що перебувають у їх підпорядкуванні.

                                                          2. Мета програми

 

   2.1 Метою міської цільової Програми з підтримки ТзОВ «Трускавецький водоканал» на 2016 рік, є поповнення статутного капіталу ТзОВ «Трускавецький водоканал» до його мінімального розміру, встановленого установчим документом (статутом) через перерахування коштів з міського бюджету м.Трускавця ТзОВ «Трускавецький водоканал» в обмін на його корпоративні права для підтримки функціонування підприємства, покращення його фінансово-господарського стану.

2.2 Завдання Програми є поповнення статутного капіталу товариства з обмеженою відповідальністю «Трускавецький водоканал» через проведення прямих видатків з міського бюджету м.Трускавця ТзОВ «Трускавецький водоканал» в обмін на його корпоративні права для забезпечення його статутної діяльності.

2.3 Головним розпорядником і відповідальним виконавцем Програми є Управління житлово-комунального господарства і будівництва Трускавецької міської ради.

                                               3. Очікувані результати

3.1 Виконання передбачених Програмою обсягів видатків дасть можливість забезпечити безперебійну роботу товариства з обмеженою відповідальністю «Трускавецький водоканал», тим самим забезпечити життєдіяльність м.Трускавця.

                                        

                                         4.Джерела фінансування Програми

4.1 Фінансове забезпечення виконання Програми здійснюється за рахунок коштів бюджету розвитку м.Трускавця .

4.2 Обсяги фінансування, визначені у міському бюджеті м.Трускавця можуть змінюватися під час бюджетного періоду, на підставі рішень сесії Трускавецької міської ради про внесення змін до міського бюджету м.Трускавця.

4.3 Фінансування за Програмою здійснюватиметься відповідно до вимог нормативно- правових актів.

                                 5. Контроль за виконанням Програми

 

5.1 Контроль за виконанням Програми здійснює Управління житлово-комунального господарства і будівництва Трускавецької міської ради.

5.2 Організацію виконання Програми здійснює Управління житлово-комунального господарства і будівництва Трускавецької міської ради.

 

 

 Поіменне голосування

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *