Актуально для Доброгостова: вивіз сміття та новий цвинтар

Сьогоднішнє (12.08.22) засідання депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства стосувалося виключно питань, актуальних для сіл Доброгостів та Бистрий. Одне з найболючіших – вивіз сміття. Люди хотіли б, щоб сміття вивозилося регулярно, та не всі готові платити по сто з чимось гривень в місяць за таку послугу. На комісії вирішили, що потрібно знайти найоптимальніший шлях і до кінця серпня запустити процес щотижневого вивозу сміття з села. Всі деталі, які стосуються періодичності вивозу сміття, нарахувань та способу оплати, майданчиків та кількості контейнерів, публічного договору тощо будуть оприлюднені додатково. Займатиметься вивозом сміття той же надавач послуг, що і в м. Трускавці – ДП «Комунальник Плюс» ТзОВ “Комунальник 1”.

Головуючий на засіданні комісії депутат Любомир Пасемко, який і був ініціатором розгляду цього питання, озвучив ще одну актуальну для Доброгостова проблему – нового цвинтаря. На старому вже починають ховати в мокрих місцях, тож потрібно розробляти містобудівну документацію на нове кладовище, місце розташування якого визначене Генеральним планом села.

В роботі комісії з питань ЖКГ взяли участь депутати Любомир Пасемко, Дмитро Данчишак, староста сіл Доброгостів та Бистрий Василь Ірод, заступники міського голови Олексій Балицький і Мирон Флюнт, начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва ТМР Сергій Максимич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *