Кількість адмінпослуг, які надаватиме ЦНАП, зросте до 205

Турбота про учасників АТО/ООС та комфортне місто – такими було теми розгляду на постійній депутатській комісії з гуманітарних питань (освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, молодіжної політики), депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування, засідання якої пройшло 25 серпня і тривало 10 хвилин. Участь в роботі комісії взяли секретар ради Наталія Пономаренко та депутати Андрій Тріщук (голова комісії), Володимир Стецівка, Андрій Степаненко та Ігор Стасик.

Депутати підтримали затвердження Порядку надання в 2022-2024 рр. адресної допомоги учасникам АТО (ООС), які потрапили у складні життєві обставини у зв’язку з довготривалою важкою хворобою, інвалідністю своїх дітей та на аналогічний термін Порядку забезпечення санаторно-курортним лікуванням громадян пільгових категорій за рахунок коштів, передбачених в міському бюджеті. Доповідала питання начальниця управління праці та соцзахисту Віра Ільницька.

Третє і останнє питання, яке сьогодні розглянула комісія з гуманітарних питань – про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП Трускавецької міської ради. Як розповіла директорка ЦНАПу Ганна Дорошенко, такий перелік було затверджено ще в 2015 році, проте вийшло доручення Львівської ОВА доповнити його новими 32 адмінпослугами. Так що загалом у ЦНАПі тепер надаватимуть 205 різноманітних адміністративних послуг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *