Сьогодні, 8 серпня, в середній школі № 3 м. Трускавця відбулася приємна подія – завдяки проєкту «Care Shelter» школа отримала комп’ютерну техніку від компанії «Solve.Care».

Церемонія передачі комп’ютерної техніки супроводжувалася виступами талановитих учнів школи, зокрема Анатолія Пономаренка, Марти Шевців, Дарини Гладкої, Тимура Хічілмаза, Софії Стець, Юрія Кишакевича, гуртів «ТамДеМи» й «Мелодика».

Міський голова Андрій Кульчинський вручив благодійникам подяки.

 «Сьогодні ми зібралися під девізом Stand with Ukraine (Стояти з Україною), щоб сказати наше велике дякую представникам компанії «Solve.Care», її виконавчому директору Прадіпу Гойлу. Ця успішна ІТ-компанія, яка має офіси в багатьох країнах світу, з початку війни не покинула Україну, а стоїть з нею. Проєкт Care Shelter – ініціатива компанії для негайної та прямої допомоги українським сім’ям, переміщеним через війну. Все для того, щоб дитячий сміх тривав, щоб було менше сліз. Це дійсно команда досвідчених, натхненних, відданих людей. Ми щиро вдячні компанії за матеріальну підтримку, за справжню жертовність і благодійність, за передачу комп’ютерної техніки. Інвестуючи в школу, ми посилюємо її можливості, потенціал у вихованні підростаючого покоління», – зазначив директор СЗШ №3 м. Трускавця Ігор Лецюк.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту