Осіння пора радує розмаїттям смачних овочів та фруктів. І коли погода перестає тішити теплом та сонячними зайчиками, саме час переносити яскраві природні барви у наш раціон.

 Про «Вітаміни в осінніх овочах та фруктах» йшлося на черговому занятті у Школі «Здоров’я» для відвідувачів Трускавецького терцентру. Фахівці відділення денного перебування розповіли, як можна використати дари осені для підняття імунітету та поповнити вітамінний запас організму з настанням холодів. Присутні спробували вітамінні напої з гарбуза та буряка, скуштувли печені яблука та горішки.                                                     

 Прикрасою вітамінного столу стали вироби з гарбуза та букети квітів з кленових листочків, виготовленні на заняттях арт-терапії в Майстерні трудової адаптації клієнтами терцентру.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту