УКРАЇНА

ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської області

М І С Ь К И Й   Г О Л О В А

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від 05 лютого 2024 року                                 №   71 – к

Про організацію проведення у Трускавецькій міській раді перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», стосовно Ю.Жагаляк  

Відповідно до пункту 19 частини 1 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про очищення влади», Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 563 та ч.7 ст.10 _Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:

1. Провести перевірку, передбачену Законом України «Про очищення влади», щодо Жагаляк Юлії Степанівни, спеціаліста І категорії сектору реєстрації місця проживання відділу державної реєстрації.

2. Встановити дату початку проведення перевірки, передбачену Законом України «Про очищення влади», 05 лютого 2024 року.

3. Визначити Борисенко Ілону Валеріївну, головного спеціаліста з питань кадрової роботи Трускавецької міської ради відповідальною за проведення перевірки.

4. Ю.Жагаляк не пізніше, ніж на десятий день з дня початку проведення перевірки, надати головному спеціалісту з питань кадрової роботи заяву встановленого зразка.

5. Відділу інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю (Л.Боднар) забезпечити оприлюднення на офіційному сайті міської ради цього розпорядження, копії заяви (крім відомостей, що віднесені до інформації з обмеженим доступом) особи, яка підлягає перевірці, а також посилання на заповнену декларацію в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування .

6. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Міський голова                                                                 Андрій КУЛЬЧИНСЬКИЙ

Ознайомлена:

____________________________  ______________________ __________________________

Перейти до вмісту