В рамках підготовки до 54 сесії міської ради сьогодні, 10 жовтня, під головуванням депутата Анатолія Стародуба відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, фінансів, підприємництва, комунальної власності та майна.
Оскільки нашим пріоритетом є Українська Перемога, то вирішено виділити додаткові 800 тисяч гривень на потреби однієї з військових частин ЗСУ.
За рахунок співфінансування з обласного бюджету в рамках програми «Безпечна Львівщина» на суму 67 тисяч 200 гривень внесено зміни до Цільової програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку Трускавецької територіальної громади на 2022-2024 роки.
Для КП «Парк курортний» вирішили додати коштів на цільові видатки: демонтаж колишнього меморіалу та ремонт «Едварду».
Передбачать кошти на ремонт двох ліфтів в ОСББ на Бориславській, 38 і Сагайдачного, 19, а на сесії планують зробити перекидку коштів для ремонту дороги до цвинтаря.
Останнім на комісії погоджено внесення змін до показників бюджету Трускавецької міської територіальної громади на 2023 рік, про які розповів начальник фінансового управління ТМР Микола Федоричак. Зміни зумовлені як перевиконанням міського бюджету (більше 7 млн. грн.), так і субвенціями з бюджетів вищих рівнів (більше 8 млн. грн.).
Участь в роботі комісії взяли міський голова Андрій Кульчинський, секретар ради Наталія Пономаренко, заступники міського голови Святослав Стефанків, Олексій Балицький, Мирон Флюнт, депутати Анатолій Стародуб, Галина Клепач, Роман Бучкович, Андрій Гнідан та Андрій Остапчук.

Перейти до вмісту