Не відновлення благоустрою після виконання аварійних та планових земляних робіт на території Трускавецької міської територіальної громади це проблема, яка знайома кожному. Багнюка, залишки будівельних матеріалів, незасипані траншеї, таку картину можна побачити на місці прокладання та ремонту інженерних мереж та комунікацій по всьому місту.

         Відділ контролю за станом благоустрою Трускавецької міської ради звертається до керівників підприємств, установ, організацій, усіх форм власності та підпорядкування, громадян, яким видані дозволи (ордери) на проведення земляних, монтажних, інших робіт, пов’язаних з прокладанням, перекладанням, ремонтом, в тому числі ліквідацією аварій інженерних мереж і споруд, будівництвом і ремонтом будинків, транспортних магістралей, доріг, площ, інженерних вишукувань та благоустроєм.

         У зв’язку із сприятливими погодніми умовами, наполегливо просимо провести повне відновлення благоустрою на місцях виконання робіт у найкоротші терміни.

         Усі без винятку мешканці та гості міста хочуть пересуватись по чистих та охайних вулицях, але, як це не прикро, халатне відношення та економія коштів сприяє тому, що на місцях виконання земляних робіт утворюється багнюка, яка потрапляє як на вулиці міста, так і в оселі громадян.

         Для забезпечення комфорту містян та гостей міста, дотримання чистоти вулиць, та контролю за виконанням Правил благоустрою міста Трускавця, інспекторами відділу контролю за станом благоустрою буде здійснюватися перевірка стану відновлення благоустрою після виконання робіт. В разі не відновлення благоустрою, винні особи будуть притягнуті до адміністративної відповідальності згідно зі ст. 152 КУпАП.

         Порушення ст. 152 КУпАП тягне за собою накладення штрафу на громадян від 340 до 1360 грн. і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від 850 до 1700 грн.

        Якщо Вам відомі факти порушень Правил благоустрою міста Трускавця, просимо телефонувати:      ☎️ 099 257 29 85

Залишити відповідь

Перейти до вмісту