Сьогодні, 30 вересня, відзначаємо День працівників бібліотек. З нагоди професійного свята бібліотекарів Трускавецької громади вітали міський голова Андрій Кульчинський, головний спеціаліст відділу освіти Юрій Борик, поетеса, членкиня творчого об`єднання «Письменники Бойківщини» Наталія Калиновська, художниця, членкиня Національної Спілки художників України Зоряна Павлишин, голова Трускавецької міської асоціації людей з інвалідністю Надія Заблоцька, директорка Трускавецької центральної міської бібліотеки Галина Грицило.

В цей день не бракувало теплих слів та приємних подарунків: книг, картин, солодощів. Приємним музичним подарунком для бібліотекарок стали запальні та маршові українські мелодії у виконанні ансамблю сопілкарів «Дударик», котрим впродовж багатьох років незмінно керує Олександра Цісінська з бібліотеки для дітей м. Трускавця.

Приєднуємось до всіх щирих вітань та побажань на адресу бібліотечних працівників. Ваша праця важлива, Ваша місія потрібна, Ваш вклад у становлення та розвиток культури в суспільстві неоціненний. Адже, як писав Іван Франко, «книги – морська глибина, хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить…». У книгах захована мудрість поколінь, а бібліотекарі є хранителями цієї мудрості.

Зі святом вас, бібліотечні працівники! Здоров`я, достатку, радості та наснаги на многая літа!

Перейти до вмісту