Кожна людина, її життя та здоров`я є найвищою цінністю, і в Трускавецькій громаді пам’ятають про це. Особливо важливим для нас є досвід людей, котрим Господь Бог дарував довгі роки життя. Ці люди можуть поділитися з нами своєю життєвою мудрістю, і громада може пишатися, що створені належні умови для того, щоб люди доживали до статечного віку.

Щоб продемонструвати нашу увагу та турботу про цих шанованих людей, 2 лютого 2023 року було прийнято рішення Трускавецької міської ради № 2781 «Про адресну грошову підтримку довгожителів Трускавецької міської територіальної громади на 2023-2024 роки», згідно з яким та відповідно до розпорядження міського голови Трускавця Андрія Кульчинського мешканцям Трускавецької міської територіальної громади, котрим виповнилося дев’яносто чи більше років, в місяці їхнього народження виплачується грошова допомога з міського бюджету.

Сума допомоги залежить від віку: якщо людині виповнилося 90-94 роки, то допомога становить 1000 гривень, якщо 95-99, то 1500 гривень, а щасливчики, котрим Бог сподобив прожити сто і більше років, отримують до дня народження 3 тисячі гривень з міського бюджету.

Тож вітаємо іменинників та іменинниць – довгожителів, котрим у січні виповнилося 90 років і більше. Це:

– пані Марія Гарасим`як (с. Орів),

– пані Розалія Пруднікова (м. Трускавець),

– пані Марія-Гелена Хом`як (м. Трускавець),

– пані Парасковія Питлак (м. Трускавець),

– пані Євгенія Сурмак (м. Трускавець),

– пані Марія Соляник (м. Трускавець),

– пані Катерина Галатін (м. Трускавець),

– пан Петро Редькін (м. Трускавець),

– пані Марія Паращак (м. Трускавець),

– пані Наталія Ониськів (м. Трускавець),

– пан Володимир Кундис (м. Трускавець),

– пані Марія Шланчак (м. Трускавець),

– пані Ганна Гурська (с. Орів),

– пані Теодозія Кравців (с. Уличне),

– пані Ярослава Кінаш (с. Доброгостів),

– пані Юлія Нановська (с. Орів).

Згідно розпорядження міського голови Андрія Кульчинського № 5-р від 11 січня 2024 р. уродинникам-довгожителям січня управлінням праці та соціального захисту населення (начальниця Віра Ільницька) надано адресну грошову допомогу з міського бюджету на загальну суму 16 тис. 500 грн.

В цей спосіб Трускавецька громада та влада міста-курорту хочуть підкреслити свою шану людям, котрі впродовж багатьох років життя та праці вносили свій вклад у розвиток та розбудову нашої громади та всієї України.

Ще раз вітаємо довгожителів, народжених у січні, та бажаємо їм здоров`я, радості, пошанівку від родини та оточення на многая літ, доки Господь Бог призначив віку, Нехай кожен ваш день буде сповнений приємними подіями, хорошими людьми, радістю та добром. А всім нам спільно дочекатися Перемоги та миру в нашій неньці-Україні!

Перейти до вмісту