Важко змиритися зі смертю близької людини, та набагато важче, коли гине молодий, сповнений сил та натхнення чоловік, воїн, захисник. На свято Благовіщення Трускавець провів в останню путь 42-річного Олега Денюшина, котрий загинув під Попасною на Луганщині.

Молодший сержант Олег Денюшин у цивільному житті працював слюсарем з ремонту рухомого складу у виробничому структурному підрозділі «Ремонтне вагонне депо Дрогобич» регіональної філії «Львівська залізниця».

Олег був учасником бойових дій на сході України АТО (ООС). До лав Збройних Сил України був мобілізований на другий день повномасштабної війни, 25 лютого 2022 р.
30 березня, відбиваючи атаки окупантів в місті Попасна Луганської області, Олег Денюшин опинився на лінії вогню російських військових і отримав кульове поранення в шию, несумісне з життя. Воїн загинув, захищаючи власну країну. Його імя вже вписане в Золоту Книгу захисників України, які полягли смертю хоробрих, захищаючи рідну державу від осатанілої скаженої ординської навали.

Трускавецька міська рада висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя та спільно з усією громадою глибоко сумує через таку важку втрату. Вічная память і Царство Небесне Олегу Денюшину…

Залишити відповідь

Перейти до вмісту