Завдячуючи Збройним силам України у Трускавецькому міському центрі соціальних служб (директорка Надія Онаць) відбувся захід для дітей, що став платформою для виявлення креативності та підтримки екологічного підходу до виробництва пасхальних декорацій.

Маленькі майстри взяли участь у майстер-класі з виготовлення пасхальних декорацій із використанням екологічно чистих матеріалів. Один із головних аспектів заходу – це сприяння усвідомленню дітьми важливості збереження навколишнього середовища та використання природних матеріалів у творчому процесі.

Діти з захопленням виготовляли пасхальні декорації з вербової лози, паперу, тканини, та інших відновлюваних матеріалів. Кожна декорація була унікальною та проникнутою екологічним духом, адже кожен учасник мав можливість самостійно обирати матеріали та форму своєї творчості.

Учасники заходу не лише навчилися робити красиві речі власноруч, але й зрозуміли, як важливо берегти природу та використовувати відновлювані ресурси, адже це надзвичайно важливо в умовах нищівної війни. Атмосфера була надзвичайно позитивною та навчальною для всіх учасників. Наприкінці зустрічі усіх частували піцою.

Сподіваємося, що такі заходи не лише надихають дітей на творчість, а й роблять їх більш відповідальними стосовно навколишнього середовища.

Захід проведено за сприяння ГО «Центр громадської адвокатури», Карпатський фонд, Фонд Солідарність Франція.

Перейти до вмісту