Земельна комісія попрацювала продуктивно

В рамках підготовки до 46 сесії Трускавецької міської ради під головуванням депутата Юрія Наконечного 28 березня відбулося засідання земельної комісії. Участь в її роботі взяло 8 депутатів та 2 старости сіл.

З понад пів сотні питань левова частка стосувалася земельних ділянок мешканців сіл громади, переважно під будинками чи паїв. Такі питання члени комісії погоджували без обговорення. Детальні плани території під облаштування кладовищ у селах громади комісією також були підтримані одноголосно.

Але декілька питань викликали дискусію і не були підтримані членами комісії. Таким зокрема було питання «Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території забудови земельних ділянок для будівництва апарт-готелю з приміщеннями комерційного призначення на вул. Біласа, 4 та на вул. Біласа, 6». Мова про те, що на місці двох існуючих будівель планується спорудити зблокований готель на 6 поверхів. Враховуючи посилену увагу до всіх «архітектурних» питань в центрі міста, члени комісії вирішили, що цей детальний план території варто предметно обговорити на сесії міськради.

Не погодили члени комісії (гриф «на розгляд сесії») і питання включення земельної ділянки площею 0,0010 га по вул. Стебницькій в м. Трускавці в перелік для продажу на земельних торгах (аукціоні). Це місце під колишнім газетним кіоском на Стебницькому кільці (район Болоння) вже не вперше стає предметом розгляду депутатів, але поки що нікому її в оренду ще не надали.

Натомість питання затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок за межами населених пунктів ТОВ «Орівська ВЕС» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств,установ і організацій на території Трускавецької міської ради було підтримано одноголосно.

Останнє питання, які розглянула комісія 28 березня – про погодження передачі ДП «Сколівське лісове господарство» придатної для заліснення земельної ділянки з кадастровим номером 4624585200:05:000:5019 розташованої в межах Трускавецької територіальної громади за межами с. Орів. Члени комісії проголосували «проти» чи утримались, оскільки вважають, що віддавати лісникам сформовану земельну ділянку з кадастровим номером недоцільно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *