1 червня світ відзначає Міжнародний День захисту дітей. Та сумним є цьогорічне свято, адже в Києві рашисти вбили дітей під час ранкового ракетного обстрілу. Діти, які є нашим майбутнім, переживають жахіття війни, стають інвалідами, втрачають батьків, ховаються в підвалах, терплять знущання на окупованих територіях – і це в ХХІ столітті!

З метою відзначення Міжнародного Дня захисту дітей у Трускавецькій громаді проведено ряд благодійних акцій для дітей пільгових категорій. Так, в кінотеатрі «Злата» дітям військових, дітям з особливими потребами, сиротам та з малозабезпечених сімей, дітям загиблих захисників України демонстрували анімаційний фільм «Моя незграбна фея». На мультик прийшли учні початкових класів та гуртків БУТу.

А для трьох десятків дітей пільгових категорій, у тому числі для дітей ВПО, котрі перебувають під опікою, служба у справах дітей Трускавецької міської ради організувала свято на атракціонах. Дітки мали можливість побавитися на батутах, покататися на каруселях і дитячій залізниці, глянути на центр Трускавця з висоти оглядового колеса Big Wheel.

Емоції дітей свідчать про те, що Трускавець та його атракції їм дуже подобаються!

Перейти до вмісту