Щорічно 17 вересня Україна святкує День Рятівника. Це свято відзначають працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадяни, які внесли свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

У Трускавці рятівників – працівників міського відділу Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної пожежно-рятувальної частини № 7 та добровільної пожежної дружини с. Орів – вітали напередодні професійного свята, а саме сьогодні, 15 вересня. Свято розпочалося з виконання Державного Гімну України, підняття Державного прапора та прапора ДСНС, а також хвилини мовчання за загиблими рятівниками, воїнами та всіма жертвами новітньої війни.

Отець-декан Петро Івасівка біля фігури Пресвятої Діви Марії, котра прикрашає вхід до пожежно-рятувальної частини Трускавця, відслужив молебень до Пресвятої Богородиці. Він подякував усім тим, хто спішить на допомогу ближньому і рятує їх в складних небезпечних ситуаціях, котрих немало на нашому життєвому шляху.

Під час офіційної церемонії рятувальників вітали начальник Дрогобицького районного управління ДСНС у Львівській області Олег Кобилецький, керівник Трускавецького відділу ДСНС Микола Лучковський, заступник міського голови Трускавця Олексій Балицький. Були вручені грамоти та нагороди тим працівникам, котрі зарекомендували себе якнайкраще.

Приєднуємося до всіх слів привітань та хороших побажань на адресу рятівників. Дякуємо за добру роботу, за надійне плече, за те, що можемо завжди покластися на вашу підтримку, допомогу у складних ситуаціях. Бажаємо Божої опіки, здоров`я та фінансового благополуччя, миру та добра, а всім нам – Перемоги!

Перейти до вмісту