26 січня до Трускавецького спеціалізованого санаторію «Батьківщина» в черговий раз завітали представники Хабу асистивних технологій.

Хаб відкрила міжнародна організація Momentum Wheels for Humanity завдяки підтримці міжнародної організації CBM Christian Blind Mission та Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID) в рамках проєкту «Зміцнення послуг з реабілітації в системі охорони здоров’я». Діяльність команди проєкту в регіоні зосереджена на наданні послуг відповідно до індивідуальних потреб особи, яка звернулась.

Під час зустрічі з внутрішньо переміщеними особами, які тимчасово проживають в санаторії «Батьківщина» (особи літнього віку та особи з інвалідністю, які частково втратили здатність до самообслуговування, особи, які приїхали з територій, на яких ведуться чи велися)бойові дії та з тимчасово окупованих російською федерацією територій), представники гуманітарного Хабу асистивних технологій безкоштовно надали такі допоміжні засоби реабілітації: два крісла колісні, милиці, інконтиненції.

Особливістю Хабу є те, що тут можна не лише безкоштовно отримати потрібний асистивний засіб. Ці засоби фахівці допоможуть налаштувати, а також навчать користуватися ними.

Адміністрація санаторію «Батьківщина» висловлює велику подяку за надану допоміжні засоби реабілітації для ВПО та сподівається на подальшу співпрацю з гуманітарним Хабом Momentum Wheels for Humanity.

Організація Momentum Wheels for Humanity (Момент «Колеса для людства»), раніше відома як UCP «Колеса для людства», була заснована в 1996 році для підвищення мобільності дітей та дорослих із фізичними порушеннями в країнах з низьким і середнім рівнем доходу. Момент «Колеса для людей» забезпечує правильно підібрані кріслами колісними та надає послуги для покращення якості життя, виступає в ролі адвоката та партнера у сфері розвитку потенціалу місцевих організацій та створює ефективні та життєздатні системи в громадах, які сприяють довгостроковим змінам.

Перейти до вмісту