У День св. Миколая, коли яскравішими стають вогники на ялинці, коли серця сповнюються теплом і тихою радістю, коли здається, що всі мрії збуваються, у Трускавці на свіжому повітрі відбулось яскраве дійство “Миколай дарує свято”.

На головній сцені міста виступили вихованці Трускавецької школи мистецтв ім. Романа Савицького і Доброгостівської музичної школи. Хор молодших класів розпочав свято піснею «Яка радість, який рай», учасники хореографічного ансамблю «Золоті діти» виконали «Танець з бартками», дует: Діани Борис і Марії Гайванович порадував присутніх піснею про Різдво, а наприкінці з театральною постановкою виступив колектив учнів Доброгостівської музичної школи.

Діти подарували присутнім справжню казку, яка занурила всіх у спогади про власне дитинство, а новорічна атмосфера на ярмарку додавала яскравості кожній хвилині свята. Щасливих свят, миру і міцного здоров’я побажав учасникам дійства й глядачам міський голова Андрій Кульчинський. Очільник Трускавецької громади подякував дітям за атмосферу радості й добра, яку вони створили своїми виступами і побажав їм завжди залишатись бадьорими й усміхненими, адже добро завжди перемагає зло й усі ми невдовзі відчуємо щасливу мить перемоги й продовжимо жити в мирі і достатку.

Організатор заходу – відділ культури міської ради, Народний Дім. Ведучою свята була Оксана Чіпак, головний методист НД.

Перейти до вмісту