Майбутня перемога України над московським ворогом – це спільна справа всіх нас, українців. Ніхто не має стояти осторонь, а кожен повинен вкладати свою лепту у цю благородну справу. Хто службою, хто волонтерством, хто працею, хто сплатою податків і благодійними внесками на потреби ЗСУ та загонів тероборони. Чим швидше виженемо московську нечисть з української землі, чим швидше повернемо Донбас та Крим, тим скоріше зможемо взятися за відбудову зруйнованих міст та сіл, за відновлення економіки й нормального життя.

Серед тих, хто з самого початку повномасштабної війни організовує та проводить благодійні акції зі збору коштів на потреби ЗСУ та загонів ТрО – і Трускавецький інформаційно-курортний центр (директорка Галина Клепач). От і сьогодні, 3 серпня, в спекотне пополудне на центральній променадній алеї курорту біля музичної альтанки лунали популярні мелодії у виконанні військового оркестру. Дух піднімала не лише маршова музика та рідні українські мотиви, а й запальні щирі слова ведучої Марії Настьошин.

Збір коштів на автомобіль для потреб воїнів тероборони, котрі несуть службу далеко від рідного дому, триває. Якщо бачите скриньку з українськими прапорами, то вкиньте свою пожертву – важливою є кожна копійка, кожна гривня, внесена на Українську Перемогу. Слава Україні!

Залишити відповідь

Перейти до вмісту