Відповідно до ст. 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального  господарства України від 01 вересня 2011 року №170, управління містобудування, архітектури та землекористування Трускавецької міської ради інформує про початок обговорення проєкту аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу генерального плану м.Трускавець, Трускавецької територіальної громади Дрогобицького району Львівської області у 2023 році.

Прийом пропозицій та зауважень буде проводитись з 28 вересня 2023 р. до 12 жовтня 2023 р. в паперовому та електронному вигляді управлінням містобудування, архітектури та землекористування Трускавецької міської ради за адресою: 82200, Львівська обл., Дрогобицький р-н, м.Трускавець, вул. Бориславська,1, електронна адреса: [email protected]

Пропозиції можуть подаватися в письмовій формі або на електронну адресу фізичними особами – з зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (з особистим підписом у разі письмового звернення). Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

Проєкт Аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу генерального плану м.Трускавець, Трускавецької територіальної громади Дрогобицького району Львівської області у 2023 році дивитися в приєднаному файлі: тут.

Перейти до вмісту