Відповідно до статей 17, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», пункту 42 Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 № 926, виконавчий комітет Трускавецької міської ради повідомляє про початок розроблення містобудівної документації «Внесення змін в генеральний план м. Трускавець Трускавецької територіальної громади Дрогобицького району Львівської області поєднаного з детальним планом території окремої частини населеного пункту в районі вул.Городище».

Підстава для розроблення: рішення сесії Трускавецької міської ради від28.12.2023 № 3502 «Про розроблення містобудівної документації «Внесення змін в генеральний план м. Трускавець Трускавецької територіальної громади Дрогобицького району Львівської області поєднаного з детальним планом території окремої частини населеного пункту в районі вул.Городище».

Умови щодо внесення пропозицій: Пропозиції щодо врахування в містобудівній документації інтересів фізичних та юридичних осіб слід подавати у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, з особистим підписом заявника до виконавчого комітету Трускавецької міської ради:

– за адресою: м. Трускавець, вул. Бориславська, 1

– на електронну адресу: [email protected]

– особисто в Управління містобудування, архітектури та землекористування.

Терміни подання пропозицій: з 25.01.2024 по 25.02.2024.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій: начальник відділу містобудування і архітектури – Кушнір Зіновій Володимирович.

Перейти до вмісту